forside 3.png

ikke alene//SAMMEN

ord om alle de ting vi tror, vi er ene om

at have brug for.
at høre.

(at sige. at tænke. at føle. at skrige. at græde. at dele.)

bag om bogen

Ikke alene//sammen er Nanna Hofmans debut-bog og er en kollektion af ord, hun har følt sig ene om gennem tiden. Den indeholder filosofier, selv-refleksioner og tanker der bunder i hendes egen rejse med mentale sygdomme, ensomhed og den menneskelige oplevelse med alt, hvad det indeholder. Ud fra alt det har hun skabt den ultimative bog at åbne op, når du har brug for ord fra en ven, et kram i form af viden om, at du ikke er alene eller en påmindelse om, at håb kan opstå ud af ingenting.

 

Ikke alene//sammen blev startet da hun boede på Bali i 2019 og er en langvarig drøm om at skrive. En drøm der endelig er blevet virkelig. Også når Nanna åbner sine øjne. Ved siden af sit forfatterskab er Nanna selvstændig og underviser i Yoga, er fysioterapeut og krop-sind-coach.

1ACCF8E2-4AFF-419E-BE16-3CEF3AAC6B5D_edi

fra nanna

8F2F3F4B-18A2-4D3E-ABF0-52493536F87E.jpeg

I en svær tid spurgte jeg min ven til råds, som vi så ofte gør. “Hvad skal jeg gøre?”. Hvortil min ven svarede “Hvad ville du sige til mig, hvis det var den anden vej rundt?”.
 

Ikke alene//sammen er mit svar derpå.

 

Lidt ekstremt at skrive en hel bog som svar, kan man tænke, men det var sådan det blev. Jeg lever gerne i ekstremerne. Jeg føler det meste ‘under huden-ind i knoglerne-i min vejrtrækning’-agtigt. Det er der ikke noget i vejen med. Det bare sådan jeg er.
I hvert fald for nu.

 

I første omgang var ordene i denne bog nok i virkeligheden skrevet til nogle andre end mig. Jeg opdagede, at det var virkeligt svært at skrive til en person, jeg endnu ikke rigtigt kendte. Som tiden gik, fandt jeg ud af på hårdeste livs-agtige-facon, at man brænder ud, hvis man kun skriver/skaber/lever for at holde andres bål tændt -især hvis det kun er ud fra gætterier om hvordan.

 

Så mine ord fandt hjem til mig. Gennem mine tårer. Gennem mine vægge og udenom mit sværd. Som jeg tillod mig selv at stole på, at det, jeg har at sige til mig, er godt nok. Er vigtigt nok. Er lige så rigtigt som det råd, jeg ville finde vigtigt i en andens bog. På en andens Instagram-profil. Hos en ven eller en terapeut. Vores egne ord er gode nok. Præcis som os.

Tak for at du er her.

Kram x 100

nanna

Om bestilling:
OBS - 1. oplæg er udsolgt og 2. oplæg er netop udkommet i Juni '22.
2. oplæg er næsten udsolgt også, så bestil nu, hvis du ønsker din bog i forbindelse med sommerferien. TUSIND TAK <3

Bogen er selvudgivet. Det betyder, at det er mig, min søster og min mor der har skabt alt, hvad der skulle skabes, for at du kan få bogen i hænderne. Forsiden er malet af min søster og du kan se billeder af hvordan den elles har set ud i galleriet herunder. 

Alle bøger vil blive pakket helt specielt ind og få en lille hilsen i, såfremt du ønsker det. Jeg er nemlig så mega taknemmelig for al jeres opbakning <3

Priser og betaling indtil 10. Juni*:
1 bog: 233 dkk + porto á 50 dkk = 283,- 

2 bøger: 466 dkk + porto á 60 dkk = 526,- 

3 bøger: 699 dkk + porto á 70 dkk = 769,- 
Betaling sendes via helt almindelig overførsel til Mobilepay-box 2246NE

*Alting er blevet dyrere - også papir - så bog-babyen bliver sat lidt op senere på måneden, dog synes jeg i skal have chancen for at købe den til almindelig pris indtil d. 10. Juni, hvorefter bogen vil koste 235,- (eksl. porto)

Afsending:

Bøgerne bliver sendt i løbet af syv dage efter din bestilling, såfremt du skal have bog-babyen med på ferie eller klar til en gave, så gerne gør det tydeligt i bestilllingsformularen, så jeg kan imødekomme dit ønske. 

10BF83C1-0358-428C-AC3B-77BC15B7B115.heic

Processen med selvudgivelse er lang og ny, så jeg lærer stadig meget hver eneste dag. Hvis du har nogle spørgsmål til noget som helst ift. pris/afsending/betaling, må du endeligt kontakte mig.

Jeg er her for dig skulle du have brug for det:

kontakt mig her

eller gennem instagram her

Masser af kram og TAK,
Nanna 

27AD2D2B-6A62-47E2-8C6A-019D44C01EE6.jpeg

bestil her <3

før du laver din bestilling, venligst læs "om bestilling" ovenfor. 1. oplæg er udsolgt og en eventuel bestilling her, vil gælde 2. oplæg. betaling via mobilepay foregår bare som en helt almindelig overførsel til Mobilepay-box 2246NE der parres med skemaet her. tak for dig.

F4762FDE-B6CD-440D-A1BC-6B25B5F1BC76.heic

ikke alene//sammen

 er til alle os der

fumler rundt

synes livet er svært

trækker skuldrene op omkring ørene

græder alene på badeværelset

føler os alene

og er i tvivl

 om vi stadig fortjener kærlighed

 

denne her bog er til os.

menneskene.

vi elsker dig (og dit kaos).

vi har brug for dig (og dit kaos).tak for at du Er.

ikke alene//

forside 3.png